هنگامه حمیدزاده نی نی سایت خود را در بالا تصویر کنید. این را بخوانید و آن را طوری بسازید
هنگامه حمیدزاده نی نی سایت خود را در بالا تصویر کنید. این را بخوانید و آن را طوری بسازید
Blog Article
در این فصل، ستاره افغان به یکی از پربیننده ترین و مورد بحث ترین برنامههای تلویزیونی افغانستان تبدیل شد و به طور منظم در هر قسمت ۱۱ میلیون بیننده را به خود جذب میکرد. تغییراتی که در این مرحله در قالب برنامه ایجاد شد، از جمله یک برنامه اسپین آف اضافی بود که هر هفته پخش میشد. یک نسخه اسپینآف ویژه، به نام "ابرستاره"، اولین فصل ابرستاره ستاره افغان بود که در سال ۱۳۸۹ پخش شد. پخش فصل پنجم ستاره افغان در سال ۱۳۸۸ آغاز شد. ابرستاره این فصل سیر ولی زاده از تیم احمد فانوس از فصل اول ستاره افغان بود. هدایت شرکت کنندگان این فصل بر عهده دو داور به نامهای احمد فانوس و نذیر خارا بود که هر کدام ۶ خواننده در تیم خود داشتند. هر دو فینالیست از تیم عبید جوینده بودند. در مرحلهٔ نهایی در هر عکس هنگامه حمیدزاده در بزنگاه قسمت ستارهها به هنرنمایی میپردازند و تا هفتهٔ آینده با مراجعه به آرای مردم از طریق اساماس یک نفر از دور مسابقه حذف میشود و این روند تا باقی ماندن یک نفر به عنوان ستارهٔ افغان ادامه مییابد. در این دوره نجیب محمودی اشتراککنندهای از شهر مزارشریف لقب ستارهٔ افغان را کسب کرد. Po st was g ener ated by GSA Con tent Genera tor DEMO.
هنگامه حمیدزاده نی نی سایت
باربد میوزیک یک قرارداد ضبط با نجیب محمودی به امضا رساند. این یک رکورد بود که یک زن در این برنامه ساخته بود و رکورد قبلی را که لیمه سحر در فصل ۳ در اختیار داشت شکست. همچنین برای اولین بار در تاریخ این برنامه، یک خواننده رپ (سید جمال مبارز) موفق شد به فینال راه یابد و با نمایش که در هر هفته داشت توسط داوران مورد تحسین قرار می گرفت. گروهی از داوران مسابقه با محکزدن خوانندگان مشتاق که بیشتر جوانانی اواخر دوره نوجوانی و اوایل دهه ۲۰ زندگی شان است، بهترین شرکت کنندگان را از هر مرجع شهر انتخاب میکنند. گروهی از حقوقدانان و وکیلان ایرانی، همچون: نسرین ستوده، محمد سیفزاده، مهرانگیز کار، حسین احمدینیاز، محمد اولیاییفرد و معین خزائلی در نامهای سرگشاده در خطاب به دبیرکل سازمان ملل متحد، کمیته حقوق کودکان سازمان ملل، شورای حقوق بشر سازمان ملل و نیز صندوق کودکان ملل متحد، خواستار رسیدگی سریع به کشتار کودکان توسط حکومت جمهوری اسلامی شد. پس از یک روز اعتصاب بازاریان در چند شهر ایران به مناسبت چهلم قربانیان «جمعه خونین زاهدان» گروهی از معترضان در منطقه ستارخان تهران تجمع کردند و علیه علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی شعار دادند.
مشهد: معترضان در پی سالگرد اعتراضات آبان ۱۳۹۸ در مناطق هاشمیه و احمدآباد تجمع اعتراضی برپا کردند و شعارهای ضد حکومتی از جمله «توپ تانک فشفشه، آخوند باید گم بشه» سر دادند. از میان این افراد طی مرحله بعدی ۲۴ خواننده برتر از میان گروه ۱۶۰ نفری توسط داوران انتخاب میشوند و به مرحلهٔ نهایی یا دوازده بهترین راه پیدا میکنند. در مرحله بعدی آنها را به دور رای گیری عمومی مسابقه در کابل دعوت میکنند جایی که ۱۶۰ شرکت کننده برتر توسط گروه چهار نفره داوران انتخاب میشوند. آنجا که تاریخ تمام میشود اسطوره آغاز میشود؛ حماسههای بزرگ مبتنی بر اسطوره هستند و اسطورههای بزرگ بر پایهٔ شرایط تاریخی بنا میشوند. «سوزوکی» این نظریه را در مورد آموزش ویلن به کار برد و به تمام کودکان قطعات باخ، ویوالدی، هندل، و موتزارت را آموخت و آنها خیلی زود قطعاتی را که به وسیله شنیدن ملودیهای کوتاه، که بارها و بارها تکرار میشدند یادگرفتند تا این که در نهایت میتوانستند کل اثر را حفظ کنند. آثار انتقادی این نویسنده، شامل تصحیح آثار کلاسیک فارسی و نگارش مقالاتی در حوزه نظریه ادبی میشود، که بخشی از آنها در زیر آورده شدهاند.
ستاره فصل سوم ستاره افغان رفیع نائب زاده بود که دومین برنده از مزار شریف به شمار میرفت. فصل دوم ستارهٔ افغان در سال ۱۳۸۵ خورشیدی برگزار شد و داوران به دنبال استعداد ها به شهرهای کابل، مزار شریف هرات، قندهار، جلالآباد و پیشاور پاکستان رفتند. در مرحلهٔ مقدماتی برگزارکنندگان مسابقه به شهرهای مختلف افغانستان میروند. یازدهمین دوره در آبانماه سال ۱۳۹۴ برگزار شد درحالیکه دو اتفاق نو نسبت به دورههای پیشین اتفاق افتاده بود؛ نخستین اتفاق نو این بود که بخشی از مسابقه در خارج از افغانستان و در استرالیا برگزار شد و دومین اتفاق نو، حضور یک خوانندهٔ رپ بهنام زیبا حمیدی در مسابقه برای نخستین بار بود. یوشیج درحالیکه به علت سرمای شدید یوش، به ذاتالریه مبتلا شده بود، برای معالجه به تهران آمد؛ معالجات تأثیری نداشت و در ۱۳ دی ۱۳۳۸ درگذشت و در امامزاده عبدالله تهران دفن شد. رتبه دوم به حبیب الله شباب و رتبه سوم به عبدالله میلاد کبیری رسید. ↑ حقوق نیوز؛ ازدواج سوم و نقش آیدا در زندگی شاملو: آیدا و شاملو در فروردین ۱۳۴۳ ازدواج میکنند و شش ماه در ده شیرگاه (مازندران) اقامت میگزینند و از آن پس شاملو تا آخر عمر در کنار او زندگی میکند. مجری فصل هشتم تا یازدهم، مصطفی عزیزیار، جایگزین امید نظامی شد که آخرین بار در فصل هفتم مجری برنامه بود.
Report this page